• IMAGES

OVERVIEW

James Watt Centre

The existing James Watt Centre at Heriot-Watt University comprised a lecture theatre, exhibition hall and associated function/breakout space. Plagued with acoustic and environmental challenges, the client brief demanded an upgrade to learning, teaching and study environments to provide state of the art facilities and to encourage students to remain on campus. Although primarily to be used for teaching, the centre was required to retain the flexibility to allow use as a conference facility also.

Our proposal involved the internal reconfiguration of existing spaces including new partitions, ceilings, floor finishes & fixed bespoke furniture. Continuing the successful work carried out by ADP at the Learning Commons, the scheme sought to extend the programme of state-of-the-art, varied, learning and social environments.

 


PROJECT CONTACTS:

DIRECTOR:

STUDIO DIRECTOR:

ASSOCIATE DIRECTOR:

SENIOR ARCHITECTS:

ARCHITECTS:

OTHER STAFF:



DETAILS

CLIENT:

Heriot-Watt University

LOCATION:

Edinburgh

STUDIO:

Edinburgh

TYPE:

none
Refurbishment
none
none

VALUE:

£4.5m

SERVICES:

STATUS:

Complete

AWARDS:

To see ADP's awards list, please click here.